Sista middagen

Då var det dags för min sista middag i min kära husvagn. Trots diverse problem med säkringar och vatten så har den tjänat mig väl <3

Var ute och fotade lite grann förut. Det var riktigt kallt, till slut kändes händerna varma för de var så kalla... Men jag fick upp värmen lite när jag var på träd-safari med fölet Bombom. Han är så sjukt söt!



Bombom och jag gick runt där ett bra tag på upptäcksfärd :) Efter att ha fotat gick jag in till Lasse och där var även Regina. De hade köpt en jättegod bakelse av något slag och jag fick även en present: en western-martingal! :D Nu slipper jag försöka mig på att göra en egen, helt perfekt :D Vi satt och pratade ett tag vartefter jag gick ut och red Sky. Pysslade en stund med honom först, gjorde om hans svansfläta bland annat. Uppe i ridhuset satt vi och styrde runt i skritten, inbäddade i hans lila fleecetäcke som vanligt. Det tog emot något enormt att släcka lamporna, gå ut ur ridhuset och gå längs med grusvägen till stallet för sista gången just nu... Jag kommer sakna det här som fan... Såfort jag får chansen tänker jag åka tillbaka hit om det behövs hjälp.
Efter att ha gjort klart Sky tog jag in Ina och pysslade lite med henne. Borstade och gjorde om hennes flätor i manen eftersom de blivit "tussiga". Gick ut och gav alla hästarna mat och vatten när jag var klar.

Fixade mat åt mig själv och diskade efter det. Plockade undan en massa grejer också. Emellanåt sprang jag in i huset och la in ved så det skulle hålla sig varmt.
Nu sitter jag och ser på idol och slänger in en vedpinne ibland. Riktigt mysigt med vedspis :) Hoppas på sällskap i form av Lasse eller Levi eller båda snart, alltid roligare när man är fler ^^ Får se :P Laddar upp mer bilder när jag kommer hem, men här är ett par smakprov~

Ha de!

 
Tinkern Enjoy


Sky <3


Jag och Bombom <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0