Fri helg

Det var länge sen jag hade en sånhär relativt ledig helg. Från läxor iaf... Har bara TU-prov på torsdag, kinesiska glosor tisdag (6st), tyska adjektiv som jag fattar på ett halvt ungefär och geografi släkt-forskning. Ungefär.
Inge mycket :D Under veckan ska jag ta hem och plugga matten också för vi ska ha prov nästa måndag ;_; Bara jag är ett ½ poäng över G så är jag överlycklig sen ^^''

Veckan har väl varit okej, förutom psykologin. Jag och Josse hade tränat så gott det gick till förhör till på fredagen. Så kommer vi dit och läraren börjar babbla på, så jag frågade henne ifall vi inte skulle få göra läxförhöret.
"Nej, vadå?" säger hon.
"Jamen du sa ju att vi skulle göra det idag." (jag)
"Nej det har jag inte sagt."
"JO! Förra fredagen sa du 'ni får göra det nästa fredag, för på måndag är jag borta'."
"Nämen, vad är det för grodor som hoppat ur min mun!" Också skrattar hon sitt jävla fejk-skratt... HATAR kärring-jäveln! Hon betér sig som riktig jävla idiot! Usch.
På bilden kom aldrig läraren, så vi stack till slut. Skönt å sluta tidigt en fredag :D

Idag red jag först Exemplar. Blev bara nedre eftersom det regnade och jag hade inte regnrocken på mig... När vi kom tillbaka till stallet gjorde Jossan mig sällskap inne i lill-stallet. Efter ett tag blev jag less på att stå, så hon fick slänga upp mig på Xet bakåtvänd så jag kunde ligga över hans rygg och länd ^_^ Varmt å skönt <3
Efter cirka 40min kom Emelie och 15min senare höll jag lektion för henne och Astra nere i paddocken i regnet. När vi väl var där nere upptäckte jag att min högra sko hade ett 1cm x 1,5cm stort hål i sulan. Det läckte in en del vatten, jo tack. Min socka var en damm. Vi höll väl på en sisådär 40-50min varpå jag tyckte det räckte och vi gick in igen.

Sedan har jag spenderat resten av kvällen här hemma, inomhus <3 Jag har lyssnat på lite diverse artister, t ex Sugizo's konsert "Rise to Cosmic Dance" (han är lite speciell....)


 
ONE OK ROCK som jag upptäckt är jävligt bra. Jag gillar speciellt "Yume yume".


Nu ska jag dra mig till sängs då det blir rätt tidigt imorrn. Jag måste upp och rida hästarna vartefter jag ska till stan och möta upp med klassen för lite srz business. Därefter bär det av till Farmor o Farfar <3

Ha de!

RSS 2.0