En helt vanlig dag på jobbet..?

"Ja, men det här är ju ett fint område att bo i."
"Ja, det är ju inte så mycket skit och inte så mycket konstiga människor".
Dessa fraser sa Elin och jag på morgonen idag. Fy fan vad vi fick äta upp vad vi sagt sen!

Det började först med att två personer i rullstolar och en som gick kom och bad en av killarna att hjälpa dem uppför nån bro. Sedan fick våran arbetsledare också gå och hjälpa dem. När han kom tillbaka skakade han på huvudet och vi frågade varför. Tydligen så brukar de där människorna komma och be dem om skjuss till statoil för att köpa telefonkort, JÄMT.
Senare satt vi och hade rast. Då kommer en man cyklandes som säger "hej" så vi ska titta. När vi då tittar, så har han dragit ner byxorna till knäna, cyklar och kliar sig i arslet. Tur att han hade kallingar iallafall...
Därefter kom det en annan man som började prata med oss. Vi satt på en bänk, eller ja, Elin låg ner och jag lutade mig över bordet och vilade. Då började han säga att han jobbat där i 35 år och att han aldrig satt sådär. Vi svarade att vi hade rast men då protesterade han och sa att han jobbade till 4 varje dag och han hade ingen rast, så det gick inte. Sen snackade han om att han betalade 380.000:- varje månad och att han hade 4 mobiler hemma. Sedan tyckte han att vi såg döda ut och om vi blev less kunde vi ju gå och hoppa i ån. Jag lyssnade knappt på hälften av vad han sa och sen ringde turligt nog Linn så jag kunde smita undan.
En helt vanlig dag på jobbet x)

Sedan ringde Ingela också och berättade att det varit liv i hagarna inatt. Exemplar gick mellan två hagar och Nils och Alice mellan två andra. Nils var tydligen elak med Alice och hade jagat och attackerat henne några gånger tidigare, så förmodligen så lär han ha jagat henne så hon sprungit genom tråden och in till Exemplar.
Leif hade hittat Xet i Marys box, sovandes, imorse. Han ledde ner Xet till hagen och ställde honom i en annans. Han ledde förbi Alice vilket gick bra, men Nils däremot gick och strök sig efter staketet på andra sidan "gången". Xet stog med öronen bakåt och var skitsur på Nils, så han måste verkligen ha läxat upp honom xD Jag antar att Xet blivit asförbannad när någon kom och försökte sno hans mat ;P

Ha de!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0