Onödig torsdag

Kändes verkligen som en onödig torsdag. Vi har inte gjort någonting nödvändigt idag.

Först tyska; vi läste en text och översatte, gjorde glosförhör. Fick tillbaka prov. Jag har nästan aldrig varit så chockad som när jag fick tillbaka det. G-gränsen låg på 70-109, VG 110-14?, MVG 14?-156.
"70?! Jag kommer ha ig..." tänkte jag och Josse samtidigt. Jag satt och tänkte på de 38 röda strecken i mitt brev som vi fått skriva tidigare den här terminen, som visade var jag hade fel. 38 fel-streck på 1½ A4 sida.
Så fick vi tillbaka provet. Jag läste "27". Sen kollade jag igen...; "127/156, Sehr gute, CMW". Kan säga att jag satt där, med en krossad haka på golvet som behövdes sopas ihop och ögon som ramlat ur. Det var det ABSOLUT sämsta prov jag gjort, jag trodde verkligen inte att jag skulle bli ens godkänd! Jag hade ställt in mig på att få göra omprov efter jullovet, ställt in mig på att måste råplugga en massa skit-tyska.
Min haka är fortfarande lika krossad som en spegel som tappas från 120:de våningen.

Sedan matte. Jag gjorde ett tal. Jag lyssnade på vår lärare Sven och sen satt vi och pratade om dåliga, ärftliga egenskaper och annat onödigt. Vi alla ligger före i matten. Jag var klar med procentenheter efter halva förra lektionen. Idag gick vi igenom procentenheter och skulle jobba med det.

Sedan hade vi lunch från 11.00 till 13.45. Jag, Josse, Maria och Julia drog på stan och åt. Sedan gick vi runt där i några timmar. Köpte One Piece 45, återkommer till den om ett tag.
Vi träffade på Johannes och Nicklas två gånger, fick senare redan på att de varit och käkat i sig semlor xD! Tror de blev påminda om det när vi såg bitar av "Ture Sventon" julkalendern på svenska timmen i måndags...

Innan vi började, satt vi och klurade ut hur vi skulle sitta på bion på fredag/lördag. Blev mycket om och men, men till slut så bestämde vi oss. Vår skiss blev lite som den blev...;
Luciavakan
- Johan - Josse - Nicklas - Johannes - Jag - Julia -



Historia. Fick ett papper med ynka 11 frågor som vi inte behövde göra klart idag, för vår käre Mattias mådde dåligt och skulle hem, så vi fick sluta tidigare. Vi kineser satt dock kvar. Vi tänkte göra frågorna, men satt och snackade istället... Faktiskt riktigt bra med den här klassen; lärarna litar på oss så mycket att vi får sitta kvar i klassrummen när de gått, bara vi släcker och låser efter oss. xD Vi pratade bland annat om idiotiska personer och kom på att vi alla blev sura, griniga, tjuriga, lättirriterade eller arga när vi blir hungriga.

På kinesiskan var det bara vi fyra och Zhang där. De andra tre var borta. Vi fick först sitta med vår lärare och hon ställde frågor till oss som vi skulle svara på. Gick väl sådär... Jag har inga kommentarer till mina egna svar xD Sedan gjorde vi läxförhör och tittade på fyrverkerier genom fönstret. De smällde av fyrverkerier i 10 minuter på torget, vilket man ser från tredje våningen på vår skola, över alla andra hustak xD Var coolt, dock lite slöseri på pengar... Varför smälla av en massa raketer en torsdag, 16.00?
Zhang berättade om sin skola också i alla fall. Jag är glad att jag går i skola i Sverige. Han berättade att 05.45 går de upp och har morgongymnastik (mycket tjusig demonstration xD). 06.30 hade de morgonläsning och klockan 08.00 började lektionerna. Sedan hade de 5 lektioner på förmiddagen, lunch vid 12.00. Klockan 13.00 började de igen och hade ytterligare 5 lektioner. Därefter satt de och plugga mellan 19.00-22.00, vartefter lamporna släcktes. Då satt de uppe med pannlampor istället och pluggade, gjorde läxor osv till cirka 23.00-00.00, ibland till 01.00 om de hade mer än vanligt.
Allvarligt, min torsdag som börjar 08.30 till 16.20 är ju ingenting nu när man hört det där O_O

När jag kom hem åt jag och sedan har jag suttit här. Kollat runt lite grann, sedan satte jag mig och läste One Piece 45. SÅ JÄVLA BRA!!! Det var så himla länge sen nu ^^, Och jag säger bara en sak;
ÄNTLIGEN! ÄNTLIGEN! ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
One Piece 45, chapter 434.
"Marco; Gröngölingar, backa undan. Ni klarar det inte.
Besättning; Klarar... Klarar inte vaddå?
Marco; Tyst, lita på oss och backa undan.
*besättningen svimmar, bilden*
Joz; Det krävs mer än bara halvdan mandom för att hålla sansen inför den karln!"


~ Guess who? ;) ~



För övrigt så var boken jättebra, fick mig att bli tårögd igen, men av glädje och stolthet ^^'', Jag blir på nått sätt stolt när jag läser den xD Men allvarligt... Franky var bara värst den här gången xD

Nu ska jag gå och göra något. Jag vet inte vad. Blev deprimerad igår kväll, så jag satt och skrev. Har kommit på hur nästa scen ska se ut. Hade tänkt skriva idag också, men jag fastnade med OP...
^^'' Sorry...

Ha de! ^^

Kommentarer
Postat av: Julie

Jag kommer bli utmobbad på mitt hörn, som du sa, den som sitter längst ut blir alltid utanför:(

2008-12-05 @ 19:07:23
Postat av: Emma

Neje! Du har ju mig! xD

2008-12-05 @ 22:48:46
URL: http://heavenlypsycho.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0